Mimarlık
2015-06-30

Yerden Yüksek Domino Tekirdağ



"Oyun kavramını; yaparken ögrenmek, tesadüflerle kesfetmek, birlikte fark etmek, hata yapmayı benimsemek…" olarak yorumlayan Yerden Yüksek Çoçuklar ve Mimarlık Topluluğu, 2013 güzünde İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde çocuklarla mimarlık yapma biçimleri üzerine düşünen genç mimar adaylarınca kurulmuş bir etkinlik grubudur.

15 Haziran - 02 Temmuz 2015 tarihleri arasında Yerden Yüksek Domino adını verdikleri seri etkinlikler kapsamında Türkiye genelinde üniversitelere art arda ziyaretler yaparak, mimarlık öğrencilerine deneyim aktarımı ve günlük atölyeler ile pratik kazandırmayı hedefliyorlar. 

2 Temmuz 2015 tarihinde ise Namık Kemal Üniversitesi Mimarlık Bölümü ile birlikte saat 10.00-17.00 arasında Tekirdağ sahilde açık alanda bir atölye çalışması gerçekleştirecekler. Atölye çalışmasına katılmak isteyen tüm Namık Kemal Üniversitesi öğrencileri ve Tekirdağ'da yaşayan çocuklaryerdenyuksekofficial@gmail.com üzerinden Sunay Paşaoğlu ile iletişime geçebilirler. Etkinlik herkese açıktır.