Mimarlık
2017-05-31

Mimarlık Bölümü İlk Mezunlarını Vermenin Gurur ve Mutluluğunu Yaşamaktadır



Namık Kemal Üniversitesi, Mimarlık Bölümü, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi bünyesinde 2013 yılında kurulmuş ve aynı yıl, 2013 - 2014 eğitim döneminde eğitime başlamıştır. 30 öğrenci ile başlayan eğitimde şu andaki öğrenci kontenjanı 60 kişidir. Bölümümüz 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında eğitimdeki dört yılını tamamlamış ve ilk mezunlarını vermektedir.

Üniversitemiz stadyumunda kutlanan 2016 - 2017 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninin ardından, Fakültemizden mezun olan öğrenciler için ayrı bir tören düzenlenmiştir. Fakültemizde ilk üç dereceye girenler,  Mimarlık Bölümü öğrencileri olduğundan  Seçil AKDERE, Rumeysa ÇETİN ve İlayda KAPLAN'a etkinlikler çerçevesinde  Rektör Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK, Dekan Prof. Dr. Aslı KORKUT ve Bölüm Başkanı  Yrd. Doç. Dr. Meltem ÖZÇAKI tarafından başarı belgeleri ve armağanlar verilmiştir. Tüm mezunlarımız bölüm öğretim elemanlarından mezuniyet belgelerini almıştır.

Bölüm olarak ilk mezunlarımızı vermenin gururunu aynı zamanda öğrencilerimizden ayrılacak olmanın hüznünü yaşamaktayız. Mimarlık Bölümünün gelişmesi mezunlarımızı gururlandıracaktır. Türkiye'nin farklı illerinden gelen öğrencilerimiz meslek hayatları boyunca, bizleri temsil edecektir. Mezunlarımızın üniversiteden aldığı bilgi birikimini arttırarak güzel işler başarmalarını ve mesleklerinde başarılı olmalarını dileriz.