2017-05-17

Schüco Uygulamalı Eğitim Semineri

Namık Kemal Üniversitesi, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü öğrencileri Yrd. Doç. Dr. Meltem Özçakı koordinatörlüğünde 27 Nisan 2017 günü Tekirdağ Beyazköy Mevkii'nde yer alan Schüco Lojistik ve Eğitim Merkezi'ni ziyaret etmiştir. Uygulamalı Eğitim Semineri kapsamında Eğitim Müdürü Yaman Baykut tarafından firma ve lojiktik merkezi tanıtımı gerçekleştirilmiş, Ali Aslan tarafından PVC Kaplama Tesisi tanıtımı yapılmış, Volkan Çolakoğlu tarafından geçekleştirilen alüminyum profile ısı bariyeri geçirme uygulaması izlenmiş, Serkan Günal, Erkan Erbil,  Yavuz Yılmaz tarafından Alüminyum İmalat Atölyesi ve alüminyum cephe sistemleri hakkında bilgi alınarak montaj işlemleri öğrenciler tarafından gerçekleştirilmiş, firmanın diğer uygulamaları hakkında bilgi alınmıştır.

Uygulamalı eğitim semineri kapsamında teorik bilgi öğrenmenin yanı sıra uygulamaları gözlemleyip montaj işlemlerini gerçekleştiren öğrenciler firma ve alüminyum cephe sistemleri hakkında bilgi sahibi olmuştur. Etkinlik sonrası öğrencilere katılım belgesi verilmiştir.

Schüco Firması ve başta Eğitim Müdürü Yaman Baykut olmak üzere tüm çalışanlarına teşekkür ederiz.