2023-09-01

Etkinlik: Kırsaldan Kente Tasarım: Tarımsal Atıkların Yerelde Dönüşümü Çalıştayı

Marmara Belediyeler Birliği Maruf on the Go 2023 etkinliğine yan etkinlik olarak kabul edilen "Kırsaldan Kente Tasarım: Tarımsal Atıkların Yerelde Dönüşümü" başlıklı bir çalıştay düzenlenecektir. Çalıştay 26-28 Eylül 2023 tarihlerinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi GSTMF Binası Amfi 2’de gerçekleştirilecektir.

Tekirdağ’da yetiştirilen ayçiçeğinin atıklarının kentsel alanda değerlendirilmesine yönelik çalıştayda ziraat mühendisleri, mimar, şehir plancısı, sosyolog, tasarımcı, inşaat mühendisi, orman endüstri mühendisi ve çiftçilerden oluşan bir çalışma grubu çeşitli sunumların ardından öğrencilerle birlikte tasarım fikirleri geliştirecektir.

Etkinlik herkesin katılımına açık olup, çalıştaya aktif olmak isteyen katılımcılar bilgilerini egozdamar@nku.edu.trotandogan@nku.edu.trsefikaaydin@nku.edu.tr adreslerine iletebilirler.

Yürütücüler ve kolaylaştırıcılar: Esen Gökçe Özdamar, Okşan Tandoğan, Şefika Aydın

Etkinlik Programı