2022-05-11

Etkinlik : Parametrik Tasarım

Parametrik Tasarım Atölyesi, 17 mayıs Salı günü, Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi G113 nolu salonda 13:30-17:30 saatleri arasında yapılacaktır.

Atölyede; Rhinoceros-Grasshopper programı üzerinden parametrik ve algoritmik modelleme çalışmaları başlangıç seviyesinde gösterilecektir. Rhinoceros-Grasshopper programının ara yüzünün anlatımından, giriş seviyesinde parametrik kodlar ile tasarım yapma gibi pek çok konu uygulamalı olarak çalışılacaktır.
Atölye konuya meraklı tüm öğrencilere açıktır.

Program Hakkında:

Atölye katılımı için program bilgisi gerekmemektedir.
Atölye gününden önce bilgisayarınıza https://www.rhino3d.com/download/ adresinden Rhino 7 programını yüklemelisiniz. Programın 90 günlük deneme sürümü (Evaluation) yeterli olacaktır. Grasshpoper, Rhino 7’nin kendi içinde mevcut.

*G113 nolu salonda priz eksikliği bulunmakta bu sebeple katılımcıların bilgisayarlarının yanında uzatma prizleri getirmelerini rica ederiz.*