2023-03-06

TNKÜ’den Deprem Bölgesine Bilirkişi Heyeti

Türkiye'de yaşanılan büyük deprem felaketi sonrası Adalet Bakanlığının organizasyonu kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi'nden teknik personel olarak 9 kişiden oluşan Bilirkişi Heyeti deprem bölgesinde çalışmalarda bulundu.

Adıyaman'da  yaklaşık 200 yapıyı inceleyen ve 3'er kişilik gruplardan şeklinde görev alan bilirkişi heyeti Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesinden Mimar Prof. Dr. Esen Gökçe ÖZDAMAR ile Mimar Arş. Gör. Beliz KARANFİL, Çorlu Mühendislik Fakültesinden Jeoloji Mühendisi Doç. Dr. Zeki Ünal YÜMÜN, İnşaat Mühendisi Doç. Dr. Veysel AKYÜNCÜ, Jeoloji Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Feda ARAL ve İnşaat Mühendisi Arş. Gör. Tuğçe TETİK, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulundan İnşaat Mühendisi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet BAL, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığından İnşaat Mühendisi Oğuzhan Duhan SINIR ve Mimar Burak Enes GÜLGÖNÜL’den ile Kocaeli Üniversitesi'nden Jeofizik Mühendisi Arş. Gör. Doğukan Durdağ'dan oluşuyordu.