2021-09-15

ÖNEMLİ DUYURU: DERS PROGRAMI DEĞİŞİKLİĞİ

İlgili Senato Kararı ile Mimarlık Bölümü Lisans Eğitim-Öğretim 4 yıllık programında değişiklikler yapılmıştır. Değişen dersler ve eşleniklerine buradan erişilebilir.

ÖNEMLİ DUYURU: "Diploma Projesinin ön koşul şartları ilgili Senato kararı ile değiştirilmiştir. Diploma Projesi dersinin önkoşulu Mimari Tasarım VII ve Uygulama Projesi olarak güncellenmiş olup, 2021-2022 güz döneminde Mimarlık bölümüne yeni başlayan ve geçiş yapan tüm öğrencileri kapsayacaktır. Bölümün mevcut öğrencileri için ise Diploma Projesi dersini alabilmek için mevcut uygulamada olduğu şekliyle bu dersin önkoşulu olarak sadece Mimari Tasarım VII dersini alıp başarıyla tamamlamış/geçmiş olmak şartı aranacaktır."

Mimarlık Bölümü Lisans Eğitim-Öğretim 4 yıllık programına bu bağlantıdan erişilebilir.